Välkommen in för att ta dig ut!
fridykning

FRIDYKNING OCH YOGA PÅ KULLABERG med Annelie Pompe och Tin Josefsdotter!

FRIDYKNING OCH YOGA PÅ KULLABERG 10-11/9 med Annelie Pompe och Tin Josefsdotter från Yoga & Vänner i samarbete med Kullabergs naturreservat!
Detta evenemang arrangeras på uppdrag av Kullabergs naturreservat för att främja en hållbar turism och uppmärksamma friluftslivets år.
Kullaberg – så totalt annorlunda än den vanliga bilden av Skåne. Vilt, vackert, vidunderligt med hisnande branter och vida vyer över Öresund och Kattegatt. Här upplever du ett helt unikt växt- och djurliv.
Övernattning sker i Kullabergsstugan som ligger mycket naturskönt mitt i reservatet.
Middag serveras på Kullagården Wärdshus där Annelie Pompe också håller sin föreläsning och workshop. På morgonen finns frukost i kylskåpen på rummen.
Annelie Pompe
är en professionell äventyrare från Sverige. Hon arbetar som inspirationstalare, äventyrsguide, yoga & andningslärare, författare och fotograf. Bland hennes äventyrliga prestationer finns ett världsrekord på 126 meter på ett andetag, samt att hon är den första svenska kvinnan att bestiga Everest från norra sidan och klättra de 7 topparna.
Fridykning är en fantastisk upplevelse! Man lär sig mycket om sig själv, kroppen, andning och havet. Här kommer du lära dig enkla tekniker för att andas bättre, vara lugnare i havet, snorkla tryggare, fridyka djupare eller stanna längre under ytan.
Det är ett sätt att känna sig som hemma i havet. I den här introduktionen kommer du lära dig teori, säkerhet, mental träning, andning och lär känna din kropp och dina tankar på ett nytt sätt. Det är dessutom ett vackert och enkelt sätt att utforska den fina världen under ytan. Du kommer också lära dig mer om havsmiljön och hur vi kan ta bättre hand om havet.
Tin Josefsdotter
från Yoga & Vänner är utbildad yogalärare med lång erfarenhet att av undervisa i Yin yoga, Prana Vinyasa Flow och Kundalini yoga. Hon har också gått uteyogalärarutbildning i vild natur med Marian Papp som kursledare. Att yoga utomhus är något bland det bästa vi kan göra för att främja hälsa, välmående och känslan av frihet.
Marinbiologer från Kullabergs naturreservat medverkar och berättar om havet kring Kullaberg.
Program
Fredag 10 september
17.00 Yogapass med fokus på styrka, rörlighet och avspänning med Tin. Välkommen du som är nybörjare och du som är erfaren yogautövare. Yogamattor finns att låna.
18.45 Middag.
20.00 Fridykningsteori och workshop i andning med Annelie.
Lördag 11 september
08.00 Frukost.
09.00 Morgonövningar med Annelie innan vi tar oss ner till Josefinelust.
10.00 Två dyksessioner i natursköna omgivningar vid vackra Josefinelusts strandmal.
16.00 Avslutning.
Pris 3000:- inkluderar samtliga övningar, middag, boende i rum med tre sängar i varje, frukost och fika.
BOKA DIN PLATS via mail till: tin@yogavanner.se
Anmälan är bindande. Om du är sjuk eller får förhinder kan du ge eller sälja platsen till någon annan.
Evenemanget kan ta max 16 personer.
Ingår inte i priset:
– Fridykningsutrustning. Vi kan hjälpa dig att reda ut utrustning med ett närliggande dykcenter, inga problem!
Du behöver:
– Våtdräkt (dykdräkt eller surfdräkt går bra),
– Gummi-viktbälte och blyvikter (ca 1kg per mm våtdräkt).
– Cyklop
– Snorkel
– Fenor. Helst helfotsfenor.

Datum

10 - 11 sep 2021
Expired!

Tid

17:00 - 16:00

Kostnad

3.000,00SEK